Mediniai nameliai vaikams kaina – kaip išsirinkti?

Ankstesniais laikais, kuomet visko trūko, mediniai nameliai vaikams kaina gamindavo tėvai savo vaikams patys, iš miško nusikirtę kelis medžius, juos supjaustę ir susukę į namelį. Kadangi laikai pasikeitė ir ne visi turi miškus kur galėtų prisikirsti medžių bei neturi galimybės pasidaryti namelį turi ieškoti jo internete iš gamintojų ir įsigyti. Kadangi šiuo metu jie yra labai populiarūs dauguma vaikiškų namelių gamintoju gamina ir projektuoja namelius, kad jums būtų patogu išsirinkti.

Mediniai nameliai vaikams

Kaip išsirinkti savo medinį namelį?

Pirmiausia renkantis mediniai nameliai vaikams kaina atkreipkite iš ko medinis namelis pagamintas. Ypatingai svarbu kad medinio namelio pagrindinė medienos rūšis būtų – spygliuotis. Vėliau atkreipkite dėmesį ar į namelio kainą įeina impregnuotas namelis, ar lentos bus tik džiovintos. Jeigu džiovintos jūs turite įsivertinti, kad jums kainuos impregnantas ir patiems reikės dar dažyti. Taip pat jeigu pirksite namelį su čiuožykla įsitikinkite jog čiuožyklos ilgis 2,9 m o ne 2,2 m, nes pastaroji yra mažesnė ir visi gamintojai bando sutaupyti montuodami namelius su mažesnėmis čiuožyklomis.

Kuomet išsirinksite sau patikusį variantą, galite rinktis ir surinkimo paslaugą savo kieme. Šio tipo paslauga ypač populiari tarp moterų kuomet vyrai yra užsiėmę, sumokėjus papildomai šimtą eurų medinį namelį surinks jūsų kieme ir jums nereikės galvoti ir verstis per galvą dėl surinkimo.

Medinio namelio komplektacija

Mediniai nameliai vaikams komplektuojamas įvairiausiomis komplektacijomis. Dažniausiai sutinkami priedai:

  • Namelis su Čiuožykla, kurios dėka mažieji gali pabėgti iš namelio įdomiu ir greitu būdu.
  • Sūpynės, kurios lavina smulkiąją motoriką ir lyg svarą;
  • Smėlio dėže, kurioje gali statyti ir pildyti visus savo vaikų svajones.

Namelio kaina ir pristatymas

Mediniai nameliai vaikams kaina priklauso nuo jų dydžio ir nuo komplektacijos kuri įeina į kainą. Pirmiausia žinant kokį namelį planuojate įsigyti galite užklausti kelių gamintojų kiek kainuotų juos pagaminti, jeigu kaina atrodys per didelė, visada galite rinktis pigesnį variantą. Norint sutaupyti siūlome pirkti namelį žiemą. Kadangi gamintojai taiko viliojančias akcijas bei kainas ne sezono metu. Taip pat galite namelį surinkinėti patys, kas sutaupys papildomus šimtą eurų. Kuo daugiau darbų darysite patys tuo pigiau namelis kainuos.

About the author