Ekologiškas pasirinkimas: medinės žaidimų aikštelės vaikams ir jų poveikis aplinkai

Dabar jeigu norime pokyčių savo pasaulyje, gamtoje ir aplinkoje, turime pradėti nuo pokyčių savo gyvenime. Mažinti vartotojiškumą vienas iš svarbiausių tvarumo tikslų. Norime jog mūsų vaikai augtų sveikame ir nesugadintame pasaulyje, tačiau ir norime suteikti jiems paramogas, pildyti norus ir suteikti džiaugsmą. Bet galbūt visus šiuos dalykus galime suderinti? Ir kad vaikas šypsotųsi tikrai nereikia, kas savaitę pikrti po naują plastikinį žaislą, kuris nėra nei tvarus, nei reikalingas lavinimui, ar pagamintas iš perdirbtų atliekų. Žinoma galime rasti gal ir tokių, bet dažniausiai išgirdę vaikų ašaras parduotuvėje, net nenorime skaityti žaislų pagaminimo kelio ar gilintis jo tvarumo. Tačiau yra ir tokių pramogų, žaislų, kurie vaikams ne tik teiktų džiaugsmą, geras akimirkas, bet ir saugotų mūsų aplinką, o gamybos kelias tvarus ir tausojantis mūsų aplinką.

Medinės žaidimų aikštelės pagamintos iš sertifikuotų miškų medienos, atitinka visus saugumo ir kokybės reikalavimus, yra saugūs ne tik vaikams, bet ir aplinkai.

O medinė žaidimų aikštelė, kaip pramoga ir žaislais vaikams tarnaus ne vieną sezoną, taigi taip rūpinsitės ne tik savo vaiko jausmais ir veiklomis, tačiau ir saugosite mūsų aplinką. Medinės žaidimų aikštelės vaikams, nereikės keisti kas metus, galėsite šiuo pirkiniu džiaugtis ilgą laiką, galbūt ir palikti sekantiems vaikams, todėl tai yra tikrai gera investiciją į vaikų laisvalaikį, emocijas, laiką kartu. Medinė žaidimų aikštelė vaikams, nebus po kelių valandų numesti į šoną rinkti dulkes, vėliau neiškeliaus į šiukliadėžę, dažnai dar ir išmetame nekreipiant dėmesio į rūšiavimo taisykles, o vėliau liks ilgai gulėti savartyno aukščiausiame kampe, kur nesuteikts laimės ar gerų emocijų vaikams. Gaila kuomet plastikiniai žaislai ne ilgam sudomina vaikus, jeigu perkame neapgalvotai, pasinaudodami tiesiog pasitaikusia akcija ar vaiko norui. Vėliau tokie pirkiniai tikrai netausoja mūsų planetos, neišmoko vaiko mylėti ir saugoti savo daiktus, neišmoko tausoti gamtos ir džiaugtis paprastais dalykais. Didžiausias džiaugsmas vaikams yra laikas su tėvais, tobulinkime ir didžiuokimės juo kol dar galime ir tam puikiai tiks medinės žaidimų aikštelės vaikams, praleisite daug laiko gryname ore, praleisite laiką su vaiku, suteiksite jam emocijas, tausosite gamtą.

About the author

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *