Medinis namelis vaikams – geros vasaros garantas

Ne paslaptis, jog vasaros metas traukia į lauka. Geras oras, saulutė darbai kieme, laikas praleistas terasoje yra neatsiejama vasaros dalis. Vaikai taip pat daugiau praleidžia laiko lauke, kas gerina jų savijautą, bei mažiną laiką prie ekranų. Bet kaip sudominti vaikus, žaisti lauke kai šių dienų vaikai nieko kito kaip be telefonų ir kompiuterių nežino ką veikti ir kuom užsiimti. Čia į geriausias problemos sprendimas – medinis namelis su čiuožykla.

Medinis namelis su čiuožykla vaikams puikus laiko praleidimas kiekvienam vaikui. Kadangi vaikai ne tik smagiai leis laiką namelyje, bet ir turės jame pramogų. Šiuolaikiniai nameliai su papildomais priedais tokie kaip smėlio dėžė bei sūpynės ar čiuožykla – geriausias vaikų užsiėmimo savo kieme garantas. Kas gali būti geriau, atsikėlus ir pavalgius pusryčius, nubėgti į namelį, nusinešti savo mėgstamus žaislus bei smagiai praleisti laiką. Smėlio dėžės dėka vaikai galės statyti įvairiausius statinius, taip išlaisvindami savo fantaziją ir galės lavinti savo vaizduotę. Sūpynių dėka galės lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius, bei čiuožykla suteiks adrenalino visai dienai. Ko gero taip pat ne paslaptis, jog tėvai nori kartais tų kelių minučių ramybės, išgeriant ramiai kavos puodelį ar pasimėgauti ramybę, ir daugiausiai laiko jums padės išlošti – namelis vaikams.

medinis namelis su ciuozykla

Nameliai vaikams gaminami iš medžio. Jie yra draugiški aplinkai, tinka prie bet kokio kiemo interjero. Juos galite nudažyti sau patinkančiomis spalvomis, bei keisti jų spalvą kada užsimanote. Mediniam nameliui apsauginių sluoksnių niekada nebus per daug. Namelius galima komplektuoti pagal poreikį, su čiuožykla ar smėlio dėže, su kopinėjimo sienele ir sūpynėmis. Bet svarbiausia, kad šios pramogos kurios anksčiau buvo prieinamos tik kavinėse ar kaimo turizmo sodybose, tapo prieinamos visiems nes namelių kainos tapo prieinamos visiems. Taip pat namelių gamintojų kiekis išaugo, kas sumažino jų kaina. Todėl šiomis dienomis namelį galima įsigyti nuo kelių šimtų eurų iki kelių tūkstančių.


Todėl norint jog vaikai praleistu laiką gryname ore, bei mėgautųsi kokybišku vasaros laiku rekomenduojama nepataupyti ir įsigyti namelį vaikams jau dabar. Taip būsite tikri jog dėl savo vaikų padarėte viską, ir suteikėte jiems kokybišką vaikystę.

About the author

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *